fbpx

microculturaVols veure cinc espectacles en un? L’espai de Transforma bcn acull el proper dijous 18 de juny (de 19 a 21 hores),
cinc propostes artístiques en un únic show. Teatre, dansa, lírica, titelles i clown en una iniciativa de la plataforma de promoció cultural Microcultura Barcelona.

Ells li diuen low cost, perquè l’entrada és de només 4 euros per funció. Però l’interès de la proposta radica sobre tot en l’originalitat de la posada en escena: cada disciplina es mostra en un sala diferent, al mateix temps, i el públic acudeix a cadascun d’aquests espais en grups d’entre 5 i 15 persones. Les dosis són curtes, concentrades, perquè el temps que destinarà cada espectador a cada disciplina serà, com a màxim, de 15 minuts.

Dos dels col·lectius d’artistes que estaran a la pre-estrena de Microcultura Barcelona són: ToTum TeaTre amb el seu espectacle “RatOn”, un duet oníric que ens acosta les nostres fagilitats a través d’un llenguatge visual proper al còmic.

En l’àmbit teatral també tindrem a la companyia Vita Nova, formada per Eduard Benito i Giuliano Manzoni, amb la seva comèdia El tren expreso y el transbordo, un text de Slawomir Mrozek. En ell ens transporten a un tren exprés nocturn, i més concretament a un compartiment de dos passatgers;

A l’hora de mostrar l’espectacle, que va guanyar la beca CREC, de Moritz, Microcultura aposta cada vegada per un lloc diferent, sempre especial. En aquesta ocasió, l’inspirador soterrani de Transforma bcn.
El canvi d’espai és un repte per als artistes, que es posen ells mateixos a prova, i per fer possible que sempre, tan per a ells com per al públic, sigui una experiència única. Microcultura Barcelona ja porta més de 1.600 representacions.

L’entrada als espectacles serà a través del Restaurant Vivant (al número 394 del carrer Consell de Cent).

Mentre esperes, et convidem una cervesa! I enrecorda’t: obrim 30 minuts abans de cada funció.

Les entrades i abonaments es poden reservar a la web www.microcultura.es/reserva-entradas.
I per correu electrònic: entradas@microcultura.es.

Us esperem!